måndag 1 mars 2010

Se upp där nere!

Dessa lappar sitter överallt nu, bilden tagen på väg hem idag.

Nu har jag och mitt hjärta landat i soffan efter att jag mött upp henne lite tidigare än väntat på stan. Jag lämnade tillbaka ett par byxor som inte passade alls och sedan promenerade vi till Rusta för att köpa lite schampo och tvål. Inget bra val. Dels var klockan lunch och vi hade inte ätit, och så slog det till med massa snö och vind. Men tre kexchoklad mellan oss efter besöket på Rusta gav oss tillräckligt med energi för att ta oss hem.

Det är verkligen vääääldigt mycket snö överrallt nu. Speciellt på taken. Det har ju trots allt inte varit en enda plusgrad sedan 1 december och snön har bara fortsatt att falla. Undra var de tömmer alla lass snö som de kör bort från stan. Och undra när dess berg kommer att smälta.

Nu ska vi slappa lite till och springa lite mellan tvättstugan. Sedan är det dags för mig att bege mig till velodromen för lite träning och sedan jobb.

2 kommentarer:

  1. Ser mer ut som Risk för meteornedslag :) Ja det är grymt mycket snö överallt, snöstorm här idag med. Våren känns avlägsen..

    SvaraRadera
  2. Tro mig, snön som kommer från taken är stor som meteoriter.

    Våren kommer säkert, men kanske inte i mars...

    SvaraRadera