fredag 30 juli 2010

I mellangården...


Sökte just på mellangården på Wikipedia för att ha något fräckt att skriva om det, men det är ju bara ett av husen i Bullerbyn.... Ni vet Astrid Lindgrens berättelser om Alla vi barn i Bullerbyn. Att det också är något anatomiskt kan vi lägga åt sidan.

Mitt mellanläge handlar mest om att jag sitter med många val just nu. Jag väntar på ett stort beslut också, och då har jag ännu mera val att ta ställning för och emot...

Tävlingssäsongen är fortfarande i full gång och cykeltävlingar avlöser varandra hit och dit i vårt avlånga land. Jag är fortfarande inne i min paus från tävlandet och vet inte hur det kommer att bli. En sak är dock säker och det är att jag hjälper min sponsor Ghost och lånar iväg min mtb under en period. Så nu letar jag efter ett tubhjulspar till min cross, så jag kan köra cross och lvg. Någon som har något billigt par eller ett par att låna ut?

När vi ändå är inne på cross så närmar sig den säsongen med stormsteg, och jag börjar få en del efterfrågningar. Inte på om jag ska tävla utan om jag inte kan vara snäll och komma och prata. Tydligen är det något jag är bra på, se fältet, cyklarna, prylarna, cyklisterna och förmedla det till alla runt om. Det är något jag gillar att göra också. Ännu ett val. Men vill ni ha mig på en crosstävling eller annan cykeltävling, ja jag kan cykel, för den delen. Ja då är det bara att kontakta mig så får vi se om det inte går att lösa.

Nu ska jag återgå till soffan och massa serier, mitt hjärta och jag är lite krassliga nämligen. Hon har hjärntvättat mig med Sex and the city hela gårdagen och ända sen vi vaknade idag... Eller så har jag tillåtit henne att göra det, för jag har försökt jobba men inte orkat. Det går inte så bra att svara på invecklade mail på engelska med en krasslig kropp och värkande huvud nämligen. Inte just nu i alla fall. Och så vräker regnet ned...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar