onsdag 16 november 2011

Doktorn sa; vila... ???

Var väl in på akuten idag då både vårdcentralen och 1177 hänvisade mig dit. De tog mitt blod och min urin sedan förpassades jag till väntrummet. När sedan AT-Läkaren kom, så var han nog minst lika ung som mig (om inte yngre). Och jag fick då en reality check på att jag faktiskt blir äldre.

Han lyssnade, kände och klämde på mig och min onda mage. Men tillsammans med urin och blodproven kunde han inte sätta fingret på vad jag lider av. Utan det blev den klassiska; vila och om det blir värre kontakta oss igen.
Varpå jag frågade; Men om det bara håller i som det nu gjort sen i söndags, vad gör vi då?
Svaret blev något luddigt om att antingen komma tillbaka till akuten eller söka primärvård.

SÅ! där står jag nu med en mage som inte vill vara med i matchen och jag ska således vila lite till och se vad som händer... Jag som hoppats på att få blindtarmen utplockad eller något sådant coolt. Men ICKE!

Sååå vi får väl se vad som händer till på fredag, det är ju CX-cup i Lund och jag ska vara speaker så jag hoppas på bättring i magen. Dels för att jag förmodligen kommer bli tvungen att åka ned själv och det är ingen hit att sitta ensam i en bil och resa långt med en trasig mage. Sedan så mår inte den mage jag har just nu så bra av fart och fläkt.. Jag skulle ju kunna sitta still och kommentera, men hur roligt är det? Vilket dilemma...

2 kommentarer:

  1. Drick Proviva nypon och se till att bli bra. Vi promotar ju dej som vår suveräna komentator så hela Södra Sandby kommer stå och lyssna:)
    Nä skämt å sido, krya på dej och drick Proviva nypon så hoppas jag att vi ses till helgen.

    SvaraRadera
  2. Tåg är grejen på såna resor.

    SvaraRadera