tisdag 15 november 2011

Magsjuk eller magsjuk?

Har ända sedan söndagskväll (efter vårt stopp på MAX) haft ont i magen. På söndagskvällen var det inte mer än lätt illamående och gaser, igår hade jag värk på riktigt nästan hela dagen men hade inga större problem att ta mig runt. Idag har jag haft kraftiga smärtor i hela buken och inte kunnat vara uppe ur soffan eller sängen. När jag ringde vårdcentralen så var deras telefontider helt fulla och jag som är lite sjukvårdsfobisk valde då att gå runt i lägenheten och klämma lite på magen för att få en egen diagnos. Vilket slutade i en fruktansvärd värk i både mage och huvud. Det blev sängen klockan 11 och så sov jag till efter 14 och har sedan dess mått lite bättre.

Vi får se hur kvällen artar sig men det vore en överdrift att säga att smärtan är borta. Jag hoppas att det släpper under natten. Men om inte så är jag väl så illa tvungen att uppsöka sjukhus.

För frågan är om det är en vanlig magsjuka eller en sjukdom i magen, jag hoppas på det förstnämnda så jag slipper sjukhusvård.

Än så länge så kurerar jag mig med Behind The Barriers nya avsnitt då J-Pow tävlade världscup i Tjeckien, kanske kan man även se Darvell då? Ja det är bara att titta och se:


1 kommentar:

  1. Blindtarmen? Då äre inte värt att vänta, tro mig..
    Ta hand om dig, oavsett fobi! :)

    SvaraRadera