onsdag 6 november 2013

Statusuppdatering: jag lever!!!

Senaste livstecknet från mig var alldeles för långt bort. Antar att novemberdvalan har satt sina djupa klor i mig. Det och långa arbetsdagar och fortsatt jobb på kvällar. Både med CX-cupen, Energysport-ambassadörprogrammet och så nästa års stora grej för mig. En kliffhanger som jag hänger lite mer på. 

I söndags hade jag bjudit upp till dans i facebookgruppen; Kalmarsundscykling. En 3-timmars Allmountaintur på kevershäll erbjöds med kaffe och bulle efter, och nya bekantskaper kom. Lite bilder:


Min kompaktkamera strejkade för dagen (skulle visa sig vara ett trasigt minneskort). Så första hyfsade bilderna kom på toppen av hällen efter 70meters klättring. Glada killar; Henke och två av de tre härliga nya bekantskapelserna Magnus och Jack.

Patric hittade en postlåda på toppen med en gästbok i.

Vi skrev alla under på det.

Dimmigt, halt och episkt.

... Och så fortsatte det.

I måndags jobbade jag 8-8 och avslutade med föreningsträffar i Fliseyd. Det bjöds på fika så klart, men ej det på bilden. På tisdag eftermiddag hade jag först möte med Regionförbundet Kalmar län och större delen av länets kommuner. Vi pratade cykelstrategi för länet och har ett tydligt stråk att utveckla. Fika också där så klart, stora bullar och kaffe. Resterna av de bullarna gick till nästa möte direkt efter (fikat på bild). Då pratade jag om aktivitetsparken i hamnen och en eventuell ny "fritidsgård/kulturhus/musikhus/fritidshus" och hur det kan se ut innuti. Måste nog börja springa lite igen med allt fika under bältet.

Idag har jag varit i Kalmar. Hela förmiddagen bjöd på sol men genom tjock dimma. Vackert.

Dagens projekt; Facesaver 1.0. Felvänd och med för många buntband.

Facesaver 2.0 vänd åt rätt håll och med bara ett buntband. Nu måste det bara regna lite mer och lamporna ska laddas för ett cykeltest. Det är ju så drygt mörkt efter jobbet nuförtiden.

I morgon är det sista jobbdagen denna vecka, sedan följer  semester på fredag och resa till Örebro med familjen för att hälsa på Ola, Sara och Nora. Vidare upp till Karlstad på lördag-måndag för CX-helg/familjehelg. Jag varken ska speaka eller cykla men mötas ska jag och Egon ska nog köra sin första cykeltävling om humöret är rätt. Äventyrsbad och middagar ska också hinnas med sen börjar jobbveckan igen på tisdag.

Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar