söndag 10 november 2013

Bästa farsdag någonsin

Ja nu har jag ju bara haft tre sådana dagar men denna var bäst hittills.

Till att börja med så startade vi dagen med en mäktig frukostbuffé på Scandic där vi bor. Lång och härlig sådan utan jäkt. Egon lekte lite efteråt och vi läste lite tidning och drack kaffe.

Sedan bytte vi om för att bege oss ut i det lätta regnet. Egon skulle cykla och inte vad som utan sin första cykeltävling. Det kanske var lite overkill att cykla till tävlingsplatsen (ca 1km) men Egon hade skoj och det är ju det som räknas. Vi kom väl dit lite väl tidigt och det gjorde ju att Egon blev rastlös och körde järnet genom alla vattenpölar, för idag var det ju ok att skita ned sig ordentligt. När väl starten gick så var han inte alls intresserad av att köra banan utan ville istället köra över den handbyggda ställningsbron som de stora tjejerna och killarna körde över. Men efter lite övertalning så körde han några vändor inne i skogen och sedan ut på upploppet. När vi väl närmade oss mållinjen och speakervagnen så tvärstannade han. Jag fick bära honom och cykeln över mållinjen. Men det är ju ok i cross. Antar att han inte gillade det höga ljudet och uppmärksamheten då. Men några timmar efter så var det det enda han pratade om. Vi körde sedan några vändor upp på rampen och han fick rulla ned och rakt in i vattenpölen.


Cirkeln är nu sluten. Egon körde sin första cykeltävling och det för Ålems CK. Nu är Egon bara 2,5år gammal och jag var väl 14 år när jag körde min första cykeltävling men det var för just Ålems CK.

Egon sov sedan i bilen och jag kunde se de avslutande varven på Prestigeloppet samt mingla lite smått med kompisarna. Efter det drog vi oss till hotellet och badade lite i poolen. Även det var en hit och Egon var som en vilde; skrattade och tjoade så han kiknade. Underbart i ett pappahjärta.

Kvällen avslutades på restaurang där jag fick mig en fin öl och en mäktig oxfilé sådär perfekt medium rare. En öl till och lite slapp i sängen till en film med Jenny medan Egon sover får det bli och sätta punkt för dagen
5 kommentarer:

 1. Äntligen någon från ÅCK som kommer på pallen!

  SvaraRadera
 2. Grymt, Egon verkar vara en teknisk lirare! :D

  SvaraRadera
 3. Tack Anki och Lina!
  Jojomen Macke, tyckte det var på tiden att någon tog tag i det där med pallplatser för ÅCK.
  Katja: Du skulle bara sett honom när han tog sig an bron som om det inte var någonting =)

  SvaraRadera