onsdag 22 december 2010

God Velodromtomte

Det har inte blivit mycket bloggande från mig sedan i söndags. Och det har helt enkelt varit för att jag jobbat och koncentrerat mig på allt som skulle hinnas med innan tågresan ned till Småland. Nu sitter jag på det tåget och kan slappna av... Nästan. Det är många förseningar på rälsen, så vi får se vad som händer.

Den fina tomten på sadeln (en kraschad velodromcykelsadel) fick jag av Monica Holler när Damlandslagslägret var slut. Den smakade fint efter en tre dagars jobb på 31 timmar. Landslagslägret var riktigt roligt och jag blev otroligt glad över hur bra tjejerna tyckte att mitt ledarskap var. Sånt värmer.

Jag var även med och höll tempot på banan åt dem under två av deras fyra dagar. Jag blev åter igen imponerad över hur lite jag tappat formmässigt. Då det inte var några problem att hålla tempot uppe på 17-16 sek/varv tempo. Och då var vi bara på tre åkare som gick runt, med två varv innan växling.

Mitt på dagen igår var vi till barnmorskan och lyssnade på vår lille killes hjärta. Snabba slag runt 145 - 150 hamrade på där inne i magen. Han sparkar rätt bra nu också, vilket vi till och med sett utanpå magen. Det gör det mer verkligt för mig, jag ska få en son. Coolt.

3 kommentarer:

 1. Grymt kul!!!

  God jul på dig mannen!

  SvaraRadera
 2. Alltid kul med positiv feedback :) Vi har funderat, och vi ska nog ta reda på könet vi också. För gubben spelar det ingen roll men för mig så skulle det nog kännas mer verkligt om jag visste att det var en hon eller han som ligger och kultar i magen :)

  SvaraRadera
 3. God jul Adam!

  Sara: tro mig det blir mer verkligt och roligare för "han den där mannen också" ;)

  SvaraRadera