fredag 3 december 2010

Skärpning!

Usch så jag har ignorerat er läsare, jag ber ödmjukast om förlåtelse. Ska inte hända igen. Och som plåster på såren bjuder jag på en, för mig, nyupptäckt grupp; Surfaholics. Och för er som inte gillar rock så där jätte mycket så hoppas jag att ni trollförs lika mycket som jag gjorde av den välgjorda och hänförande videon:

(Videon ses bäst i HD och helskärm)

Hur som helst så har jag tillfrisknat lite nu och börjat släpa mig till jobbet igen. Idag öppnade jag till exempel på Velodromen vid 7. Och nu sitter jag och plöjer igenom alla mejl som jag fått på Experimental Prototype, samtidigt som jag löser lite problem åt Lugnets Äventyr. Mellan alla dessa varv så pillar jag med ett nytt schema till Velodromcyklingen på YA Arena. Från 0 till 100 skulle man kunna säga.

Och i morgon hoppas jag att det går bara att cykla igen, för då ska jag nämligen hålla en grundkurs. Jag hoppas även att tuberna sitter kvar på fälgarna när jag snurrar runt. Limmade dem innan jag blev sjuk och har inte hunnit testa dem än. Men med min cross och mtb limnings vana så borde de sitta stenhårt.

Ikväll så vankas det sällskap hos Jenny, Super-CT drar med sin Annelie. Männen ska borra hål och sätta upp hyllor är det sagt och kvinnorna ska ordna mat. Så där klassiskt uppdelat mellan könsrollerna.
Vi samlar väl oss runt TVn och idol när allt är klart skulle jag tro.

Vad ska ni (som fortfarande läser här) göra en fredag som denna då?

2 kommentarer: