lördag 12 oktober 2013

Bilder och video från CX-cupens första deltävling idag!

Sådärja då sitter jag här i min studio, och det i dubbel bemärkelse. Jag bor i det somna benämner studio; ett litet spartanskt boende mellan vandrar hem och hotell, ett eget litet rum med kokvrå och badrum i fin standard. Och jag har precis redigerat mina bilder och videofilmer från dagens deltävling av CX-cupen (således en bildredigeringsstudio också).

Här har vi starterna vid Nybörjare, Superklassen och 15-16 klassen (som numera gör succé och startar tillsammans med gubbsen) samt D-H Prestige.

Och här är ett gäng bilder som blev bra. Är inte så lätt att göra fyra saker samtidigt som man:

Först fyra stämningsbilder från skogen och de varv jag drog runt innan tävlingen. Göteborgsklubbarna (Göteborgs CK, CK Master och Möndals CK) har verkligen lyckats med en dunderfin bana här. Jag ville inte sluta cykladetv ar buskul överallt. Skogen var magisk, trappan är alltid grym, gräset var så där härligt perfekt halt och lagom tungt, gruset var snabbt och hoppet var roligt.
Uppsopat och vackert

I just löv this!

Mörkt och mysigt i skogen

Men ändå ljust på något konstigt sätt.


Dagens duo och fight. Far och son i samma lopp. Sonen Ted gick segrande ur både striden med sin Far Tomas Pettersson och segrade även i P15-16. Tomas kom tvåa i Superklassen. Imponerande kört av båda!

Två andra som imponerade idag var de två Matthias. Wengelin och Karlsson. Båda i tät hela H-Prestigeloppet. Wengelin gasade ifrån när de kört 40minuter och Vann. Karlsson kom som gubben i lådan som vanligt, blev tvåa.

Johan Nystrand och David Eriksson fyra och femma idag. David blev bästa U23a.

Fin stämningsfull avslutningsbild. I morgon kör vi igen!

4 kommentarer:

 1. Snygga bilder! Kör du utan framväxel o kedjestyrare? Får du kedjan att stanna kvar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar!
   Jupp helt utan framväxel och kedjestyrare. Drevet är ett customdrev från Experimental Prototype och likt Srams XX1 dvs anpassat för att vara singelklinga och greppa kedjan bättre. Har inte haft några problem än så länge. Får jag det så monterar jag nog en dogfang eller liknande som sitter på insidan mellan drev och sadelrör.

   Radera
 2. Fina bilder, går det att låna en till bloggen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt Ok att låna Magnus!
   Ange bara mig som källa och länka till bloggen =)

   Radera