måndag 22 augusti 2011

Rätt mätt

Idag har jag och familjen haft en heldag i Kalmar. Vi rivstartade med IKEA och sedan rullade vagnen runt flera varv på modehuset (ett shoppingcenter vid IKEA). Där hittade både Jenny och Egon fina kläder. Jag var fika-låg så jag hittade inget. Så vi fick för oss att dra en fika i stan, och jag hade givetvis tankarna på Ben & Jerrys ställe redan innan vi sa ordet fika.

Väl där beställde faktiskt Jenny in två stora belgiska våfflor till oss båda. Mäktigt var bara förordet. Och även meckigt. För först så skulle det väljas två av ca 20 sorters glass (jag ville ha alla), sen var det dags att antingen välja mellan fyra olika såser ELLER fem olika strössel/nötter. Svåra val. Men det blev chocolate fudge brownie och Mint chocolate brownie plus nötströssel för min del. Allt det kom i stora portioner på en fet och äckligt god Belgisk våffla PLUS grädde. Så till och med jag blev illamående-mätt.

Vi toppade av kvällen med en fantastiskt trevlig (som vanligt) middag hos Johanna och Andreas. Tack för en jättetrevlig kväll med mat. Och tack för att ni skippade fikat, det hade jag faktiskt inte orkat... Tro det eller ej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar