onsdag 17 augusti 2011

Ut på äventyr

En vacker Smålandsvy mötte mig och Jenny idag när vi för första gången på 3 månader, var ensamma tillsammans. Även att det var min mamma, Egons Farmor, som säkert och mycket villigt tog hand om Egon efter matning. Så kände vi oss båda lite nervösa att lämna honom, och det var också tomt att inte ha honom med. Vi får se om vi gör om det i veckan eller nästa, då vi båda är sugna på lite egentid på restaurang. Men det får bli vid lunchtid.

På vårt äventyr kom vi ut i skogen efter mycket om och omtagningar. Där hittade vi en gårdsbutik med massa mummsigt. Vi fick ett tips från Grannen-Johanna i helgen om detta smultronställe. Och väl där så blev det Hot & Smoky sås, Orientalisk Marinad & Woksås samt en Krögarsås. Allt från Senapsfabrikörn... Men vi tog ingen senap. Dock så smög sig ett par mörkchokladdoppade kaffebönor ned sig i påsen, gissa vem som var boven i dramat där?

På fredag eller redan i morgon blir det ett besök till där, och då ska jag ta med mig systemkameran. För jösses vilka vackra vägar det vat in till butiken!

Nu ska jag iväg på mitt andra äventyr; Onsdagscykling i Långehäll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar