torsdag 11 april 2013

Dåliga nyheter : jag är döende...

Kände ett halsont igår eftermiddag som bara blev värre. Men mådde hyffsat på morgonen. Dock med halsont. Hade möten hela dagen så jag chansade och åkte till jobbet. För iddagens möte gick bra, även att jag sparade lite på mig. Vi satt inne och diskuterade jämställdhet för Mönsterås kommun. Innan lunch väntade ett möte med en firma som kam leverera LED-armaturer till våra motionsspår. Åter igen sittandes, men bara till en början. Efter lunch åkte vi ut till Blomstermåla för att titta och mäta på plats. Big misstake... När vi var klara vid två var det vidare till Idrottsplatsen för att kolla slutresultatet i det renoverade duschrummet. Jag stod och hackadd tänder till slut och dagens sista möte på Kommunhuset var bara att ställa in.

Yr vinglade jag in på mitt kontor skrapade ihop det jag skulleoch gick hem, eller ja jag cyklade... Var nog den längsta cykelturen i mitt liv. Såg suddig, vinglade å det grövsta och varje litet gupp skar i kroppen som en kniv.

Väl hemma så höll jag på att svimma efter jag knytit upp skorna. Vinglade in på toaletten för att leta efter termometer. Den var inte där. Jenny var borta så jag ringde henne och la mig i fosterställning under täcket med raggsockar, tjocka mjukisar och cxsweden-hoodien.

När Jenny kom hem fick jag inte termometern förrän jag hade dödat en slö geting. Vilka krav till en döende. Getingen dog tillslut och jag hade 38,5 i feber mot vanliga 36. Snart dör jag också. Så passa på att ta farväl!

Uppdatering: Med två Ipren i kroppen har nu 40graders feber. Död än?4 kommentarer:

 1. Krya på dig, passar även på att fråga....kista eller urna;) haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack.
   Så het som jag är nu så är nog urna det enda alternativet ;)

   Radera
 2. Nej usch ett fall av rejäl mansförkylning :/ Krya!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Katja det gjorde susen, nu är jag frisk =)

   Radera