fredag 20 september 2013

Se CX-landslaget live i Kina i morgon!

En nyhet ditekt hämtad (ochskriven av mig) från cxsweden.com:

Svenska CX-landslaget har fått en inbjudan till China International Cyclo-cross event i Guihe,Yanqing District, Beijing.
Så här skriver landslaget: Efter en lång dags (och natts) färd mot CX-epticentrum i Mittens Rike var vi så på plats. Banan är testkörd och i morgon fredag ska det åter tränas inför lördagens lopp. På plats finns Åsa Erlandsson, Jens Westergren, Fredrik Ericsson, Martin Eriksson och Ludwig Söderquist för att försvara de blå/gula färgerna.

Schemat för åkarna nu på lördag den 21/9 är start ca 07,30 för damer och herrarna 9,00 och detta på 
Sverigetid. Trevlig frukost!

Ni kan följa tävlingen Live och även läsa mer om tävlingarna här!

1 kommentar:

 1. Hej,

  Vi har inte tillräckligt med pengar för att göra marknadsföring, så lämna några kommentarer här, hoppas verkligen att du kan godkänna den, och göra den publiceras.

  Vi gillar Kina, men mest av allt, vi älskar tanken att fler ska få chansen att uppleva det på samma sätt som vi har gjort. så vi grundade en organisation för att främja unga människor går till Kina gratis. Läs mer på http://www.2HappyBirds.com/

  Vi behöver din hjälp - Sprid ordet "gratis Språkresor, Au pair, Engelsklärare i Kina". Detta är mycket viktigt för oss och mest enklaste för dig. :)

  Tack

  Mvh,Erik

  SvaraRadera