söndag 27 juni 2010

Morden i midsommar

Jag erkänner, jag har mördat. Mördat min jobbrutin och träningsrutin vill säga. Och jag mår underbart. Jag och mitt hjärta har det så bra hemma i Småland vid havet. Sommarstugan ligger precis vid kusten med havsutsikt och långt från civilisationen. Klockan har glömts bort, oljudet har filtrerats bort och all stress har sakta sjunkit ned till en nollnivå. Vi mår så bra och har det så fantastiskt.

Hela midsommaren spenderades med familj och släkt. Mat, lekar och underbart umgänge har stått konstant på schemat. Allt annat finns inte. Några smakprov på hur det kan vara får ni nedan. Detta är fyra av över hundra bilder som vi tagit sedan avfärden från Falun. Dit vi förövrigt återvänder på tisdag. Nu återgår vi till idyllen.

Här är klockan halv tolv på natten. Och vi står och beundrar utsikten över Öland och den låga runda fullmånen.

Här är utsikten vi tittade på. Svårt att fånga storheten av månen utan rätt objektiv, men med ett stativ och rätt lång slutartid blev det ändå lyckat.

Mammas fantastiska lantbröd med inspiration från Cypern. Det går hett när olivoljan och flingsaltet är framme. Igår passade det underbart till Miro´s vedungsbakade (i ute grill/ugn) lamm.

Vatten i massor klunkas med fräscha citrusfrukter. Vattnet behövs då det bara har varit blå himmel sedan vi kom hit. Nu återvänder jag till solen.

2 kommentarer:

  1. Nice, men långt ifrån civilisationen? Hur förklarar du då datorn här: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs016.snc4/34172_408382943591_659043591_4258142_1538293_n.jpg ? ;) Njut av sommaren

    SvaraRadera
  2. Det är ingen dator, det är en Mac ;)
    Och tack det samma

    SvaraRadera