torsdag 9 januari 2014

Nämen vi renoverar väl lite då

Innan vi flyttade in i huset passade vi på att tapetsera och måla om i kök och två sovrum. Då anlitade vi en firma. I somras så tapetserade vi och målade taket samt lister mm. i vardagsrummet. Och nu har vi tagit oss an vårat sovrum, det som var tv-rum för de tidigare ägarna. Men vem har tv-rum 2014 liksom? 

Vi har dragit oss lite för att ta tag i sovrumet/tv-rummet då det från början luktat källare/mögel. Det blev lite bättre efter sommaren. Men vi gjorde ändå en anmälan till försäkringsbolagen om att vi upplevde en konstig doft i rummet. Och de ville då att vi anlitade en fackman (varför heter det inte fackperson?) för att undersöka, dokumentera och ge förslag på åtgärd. Men det projektet orkade vi inte dra igång då.

Nu har vi dock börjat riva tapeter och golv, först med förhoppningen att lukten satt i tapeterna och att nya tapeter och golv skulle hjälpa. Men rätt snart efter rivningen så förstod vi att så inte var fallet då lukten blev starkare och satt kvar. Så nu ska en fackperson undersöka rummet.

Bilder före när rummet var tomt:


Under rivningen:
2 kommentarer:

 1. Avundas energin hos folks som renoverar själva. Respect!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch det är inte så jobbigt, bara man har tålamod med att det kan ta lite längre tid än om man anlitar folk. Tar man sedan ett projekt i taget och vilar mellan så blir det rätt bra också.
   Men tack ändå =)

   Radera