onsdag 19 mars 2014

Babydimma och en av årets nyheter

Jag satt och skrev ett väldigt klokt inlägg om vikten av att vara hemma med familjen och att vara pappa. Men det försvann och nu känner jag mig inte lika klok. Antar att det alltid är en omställning att få barn, oavsett hur många man har sedan tidigare. Visst det första är alltid speciellt och en stor omställning till ett helt annat liv. Men nästa som kommer är mer en omställning i att få livspusslet att gå ihop. Allt blir så mycket mer dimmigt och tidskrävande. I alla fall den första tiden efter födsel. Det återstå att se hur resten av småbarnslivet blir. Spännande minst sagt.

Störst utmaning nu är att orka få till träning och strukturera den. Antar att det fortsatt får bli morgonträningar när väl Frank växt till sig. Nu är det jag som ansvarar för att lämna Egon på morgonen nämligen och då går det ju inte att träna... Fast det är klart ingentig är omöjligt det gäller bara att se nya möjligheter. Får se när sovdimman lättar och jag kan se klart bara.

I morgon tänkte jag berätta om en av 2014års stora nyheter för mig. Så håll i er.

1 kommentar:

  1. Väntar med spännig :)
    När vi väntade barn två hörde jag denna: "Ett barn är ett barn, två barn är fem" - och såhär i efterhand förstår jag nästan vad det betydde...
    Men det är ändå värt det!

    SvaraRadera