onsdag 9 februari 2011

Bloggtävlingen avgjord!


Tamtadaaaaa! GRATTIS JOHAN!

Svart är ju coolt och alltid "det nya svarta", precis som David Hasselhoff och hans Kitt. Den svart anodizerade Jet 9 Ninern som jag kommer att köra på i år är minst lika cool, om inte lite mer cool än Night Rider faktiskt.

Och nu är det ju så att jag inte har några större planer på att tävla, i alla fall inte på den nivån jag har varit tidigare. Jag kanske ställer upp i ett eller annat lopp. Men jag kommer inte att satsa och lägga ned en helvetes massa tid på att vara i form. Men så är jag ju en talang också så det kommer säkert gå bra ändå...

Så grattis Johan Östblom! Du var nära förra gången också och förtjänar vinsten. Så nu är du välkommen upp till Falun för en riktigt fin fika tur i vår, sommar eller höst. Hör bara av dig en vecka innan så styr vi upp en fin tur, en tur som kommer att annonseras här på bloggen så att ni andra som gissat också kan få följa med och testa mitt nya svarta monster till cykel. Som ni förresten kan beundra i jätte stort format genom att klicka på bilden nedan:

5 kommentarer:

  1. YES! Hur var det, ingick det en Jet9 i priset eller bara en fika och provkörning? :)Ser fram emot att bli guidad runt på det bästa Falun har att erbjuda.

    SvaraRadera
  2. Ja Grattis till en test, inte få här inte. Så tät är jag inte =)
    Som sagt det är bara att höra av sig när andan faller på för lite Falucykling. Välkommen till cykelmecka!

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas ändå att vi står på start tillsammans under något cx race i höst eller kanske t.o.m. cykelvasan 2011. Helt kan du ju inte lägga av...

    SvaraRadera
  4. Hej Oscar,

    Välkommen i 29er gänget ! Du kommer inte att bli besviken på dem..

    Mvh
    Benny

    SvaraRadera
  5. Linus: Näää jag kan nog fan int lägga av int. Cykelvasan e fin och Mörksuggan lika så, har ju planer för min cross och ett riserstyre... Men på CX-cupen finns d stor chans att du får plugga i öronpropparna för att jag snackar så mycket i micen =)

    Benny: Tackar! Ja jag har gått och längtat i 3år nu och inte kunnat pga sponsorer, så nu tog jag tag i saken själv och köpte den cykel jag verkligen ville ha =)
    Antar att du rullar Treks Gary Fisher modell, FS? eller kanske både och?
    Hur som tror jag likt dig att det kommer att rulla bra =) Kör hårt (som vanligt)

    SvaraRadera