onsdag 5 september 2012

Hoppla vilken dag

Jobbet suger verkligen musten ur mig just nu. Det är massor som ligger på mest hela tiden och mailkorgen blir aldrig tom. Tack vare utbildningen i måndags så ligger jag efter en hel del. Men jag börjar inse att det är så att jobba Kommunalt. Det finns liksom inte alla resurser som finns i privat sektor och det är inte lika flexibelt heller. Så det är bara att prioritera och hittills har jag lyckats rätt bra på det.

Själv utbildningen i måndags sög faktiskt rätt mycket energi ur mig också, men framförallt var det resan dit i söndags och hem i måndags som var mest energikrävande. Detta då den Renault Traffic som vi åkte i hade takräcken monterade och det är ingen höjdare på en buss som har tunnare tak än en sardinburk. Både söndag kväll och måndag kväll hade jag tinitus-pip i öronen och grov huvudvärk tack vare sardinburken.

Nu får det var nog klagat för jag har haft en underbar eftermiddag med min lilla familj och Egon har varit på strålande humör nu när han blivit frisk (ja han var sjuk över helgen och till igår). Vi var även på 8års kalas hos en av mina kusiner, Grattis på din dag än en gång Ellen! Det var buskul även på kalaset, sedan var ju maten och fikat verkligen en god bonus. Bäst var nog chokladfontänen... En sån måste vi skaffa tror jag.

Tänkte skriva ett inlägg på CX-sweden idag, men hade bara energi till detta. Så det får bli en annan dag.

Ha det gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar