måndag 19 januari 2009

Tränade lite med valpen idag. Han skulle köra 4minuter gånger 4 och sedan ösa på med några 30sekunders. Vilket jag tror mest att han gjorde bara för att det visade sig vara den bättre metoden jämfört mot 20minuters intervaller. Och då i den omtalade biopsistudien.

Men eftersom att jag är lite tvärt emot så körde jag 20minuter för att toppa det med 15st 6sekunders spurter. Bara för att inget av dem är alls nära 30sekunder. Eller så har jag annan information från min del av testet...

Hur som helst så är Mattias ganska rolig att träna med. Inte bara för att han drar roliga och helt fel liknelser hela tiden utan också för att han gör roliga saker. Idag skuttade han över golvet som en kanin sittandes på Monarken. Han gör tydligen så när han spurtar och kör 30sekunder. Men det var inte nog med det för när han var klar skulle han styla lite i barr. Men med sin brutala överarmsstyrka lyckades han istället sula iväg sin vattenflaska i golvet så att korken gick sönder.

Det roliga var att han sa; Vilken tur att man e utrustad med två vattenflaskor. Sedan hällde han över vattnet och blandade i återhämntningspulver. Det dröjde inte länge efter att han hade börjat skaka den där flaska förrän allt innehåll var överrallt förutom i flaskan. Huva vad jag skrattade.

Han är rolig den där Nilsson. Något annat som är roligt i cykelsverige är att Emma Johansson blev utnämnd till årets kvinnliga idrottare ikväll på idrottsgalan. Verkligen stort! Undra om hon tackade gud? Att det var någon anonym stavgångerska som fick jerringpriset var dock inte lika stort. Men så tycker många att jag är korkad bara för jag inte vet vad hälften av invånarna här i norrland håller på med. Springa med plankor på fötterna upp för en backe, ska det vara nåt?

Något som är något är amerikanska pankakor med sirap och frukt. Vilket jag och Maria lagade till Brunch i söndags.

Kvällen innan så hade vi besök av dessa tre bröder. Vi spelade poker, vilket de inte var så haj på denna kväll

Hajen hette Mattias och han var ganska nöjd med sina staplar och kort.

Själv var jag tvungen att råna grisen. Frågan är bara hur jag lyckades lura alla att jag var/är snäll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar