onsdag 21 januari 2009

Vibbrat!
Jojo, idag har jag skakat lite. Och denna gången var det jobbigt, för tidigare när jag skakat har jag bara gjort det som massage/återhämntning. Idag började jag dock med styrketräning för att inte tappa allt som jag grundade med i uppbyggnadsträningen. Och att det kunde vara så jobbigt att stå still i olika positioner visste jag inte.

Sämst styrka hade jag i magen. Ryggen var ganska stark, armarna lika så och överraskande så var mina hamstrings mycket starka. Jag kommer att jobba med Vibes 1-2ggr veckan nu innan Cypern, och så kommer jag nog fortsätta med att köra rörligheten 1ggr veckan som tidigare också. Och om jag känner mig rätt kommer jag inte kunna hålla mig borta från balansbollen och försöka komma ikapp Darvell och Nilsson som nu kan göra stående knäböj på den. Jag ska också!

I övrigt så har det varit en fixardag idag och jag har gått en massa ärenden. Som förhoppningsvis resulterar i en ny sponsor och även ett nytt jobb. Fast jobbet har ju varit på gång länge. Jag håller bara på att bearbeta chefen om att jag ska ha ännu fler arbetsuppgifter. För att säkra en fast tjänst. Jag hoppas på att det går vägen.

Nu ikväll så har jag vikt tvätt och designat kläder. Team Ghost kommer att vara fina denna säsongen, ja om jag får bestämma helt i alla fall.
Nu senast så satte jag på ett nytt dubbdäck på vinterhojen som jag hoppas ska räcka ett tag. Tidigare körde jag på ett vanligt Speed King 2,3 men det var lite för vekt mot vasst grus. Nu har jag ett par Nokian värsting som vapen mot gruset och halkan. Om det nu blir någon, det mest har ju smält igen.

Nu tänkte jag avsluta (som vanligt) med lite bilder. Och då från Vibes for life lokaler:

Välkomen in. Är du från Falun och känner igen dig? ja då är det för att Vibes nu finns i Ging Thais gamla lokaler. Stort och rymligt. Efter väggen och dörren till höger så står maskinerna på rad i sina bås som kan dras för med tygdraperier.




Här står Anders "Limpen" Lind bakom disken och noterar tider, hans främsta idol har varit och lämnat ett idolkort som ligger närmast i bild.


Här kan ni finna några av de övningar jag gjorde idag, sen gjorde jag några specialare också. Jobbigast var den då jag satt på "plattan" och skulle försöka hålla upp en balansboll i luften. 2sekunder orkade jag nog, illa men kanske berodde det på att det var en av de jobbigaste övningarna för magen som jag skulle göra nästan sist också...

Och såhär ser maskinen, där allt hårt arbete utförs, ut.
Vill du testa på? Ja traska in i lokalen bara och hälsa från mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar