fredag 10 augusti 2012

Det har varit en solig dag

Gick upp strax innan sex med en Egon som vägrade somna om. Jag passade då på att gå en Powerwalk med honom i vagnen. Det var 10grader varmt(kallt?) och det tack vare regnet som föll kvällen innan. Men solen sken från en nästan bar himmel, det var dagg i gräset och luktade sådär härligt som bara en sommarmorgon efter regn kan göra.

Vi gick längs vattnet och fick ett fint skådespel dels över våtmarken med dess daggblöta gnistrande vass och gräs. Samt även när vi kom närmare Mönsteråsviken, där vattnet låg helt stilla med himmeln speglandes i "bleken".

Nu ikväll har vi varit inne på Kalmar Stadsfest [Kihaaalmaaa Stassfess] med syster Emma hennes man Miro och deras söta Miriam. Och vi åt och drack, och vi åt och drack...

När vi sedan åkte hem så fick vi åter igen ett sol-skådespel. Stora moln tornade upp sig över Östersjön och den nedstigande solen målade molnen rosa-röd-oranga. I förgrunden gjorde de skördfärdiga böljande vetefälten och de stora lummiga ekträden sitt för att göra skådespelet komplett.

Helt enkelt en underbar dag i solens tecken, bilderna håller rätt bra kvalité för att vara från iPhone 4s:







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar