fredag 21 oktober 2011

Årets viktigaste CX-Nyhet

Vill ni synas i TV och seeda er till Elit/Veteran-SM? Anmäl er i Prestigeklassen vid sthlmcyclocross i Kungsträdgården den 29:e oktober.

Tv-sändningen kommer att fokusera på Prestigeklasserna och därför är det av personlig, men även sportslig importans, att ni åkare väljer att köra Prestige. Ju fler som kör i Prestige desto bättre TV och således bättre exponering för sporten och alla som jobbar för CX i Sverige.

Som information; det är tillåtet att tävla i Prestige med junior, Elit och även med veteranlicens. Det är tillåtet att byta klass under Cx-cupen och då "bara" 9 av alla deltävlingar räknas gynnar detta er Superklassare som funderar på att testa Prestige. Dessutom så kan veteraner seeda upp sig till en bättre startposition vid Veteran-SM genom att köra Prestige. Banan i sig är snabb och enkel vilket gör att det inte kommer att bli så många varvningar.

Så ta tillfället att testa Prestige nu när ni väl har chansen!

5 kommentarer:

 1. Visst har det varit ovanligt tunt i Prestigeklassen i år?
  Inte ska väl "huvudklassen" i CX vara på väg utför innan grenen ens är etablerad...?

  SvaraRadera
 2. Hej, jag letar efter Velodromens hemsida men kommer bara till nerlagda sidor. Please help me!

  SvaraRadera
 3. Jocke: Nej det är snarare så att den är större i år. Och det blir bara göer och fler som satsar seriöst på CX. Så du kan vara lugn ;)

  Robban: www.velodromen.se helt enkelt

  SvaraRadera
 4. Jag gillar din tanke Oscar. Funderar starkt på att ändra min anmälan. Poäng i superklassen finns det ju utrymme för senare i alla fall. Allt för sporten.

  SvaraRadera
 5. Det är bara att satsa allt Micke, ändrad anmälan är lätt och tänk va coolt att vara med i tv iklädd lycra mitt i Kungsan =)

  SvaraRadera