tisdag 25 oktober 2011

Träningstävlingarna avlöser varandra


Ikväll är det Grenspecifik Banträning på Velodromen... Med andra ord vi ska träna och träningstävla lite på banan. Ikväll vankas det Flygande varv och Scratch med start 20:00. Välkomna att deltaga eller att titta på, fiket är öppet så det går att få en riktigt fin fika med stans bästa espresso hos Dave´s Corner.
Banspecifika träningspass kör vi varje tisdag och torsdag 20:00-21.30.I morgon är det åter igen Onsdags-VM. Vi kör så länge snökanonerna inte är igång på Lugnet. Vilket, med tanke på hur hösten ser ut nu, kan ta ett tag. Start 17:00 som vanligt och på söndag så ställer vi ju tillbaka klockan en timme så då blir det lite ljusare igen. Dock så kommer vi att anpassa och köra antigen färre varv per heat eller färre heat med fler varv (tänk 3 x 1 eller 1 x 3).

Varmt välkomna att mäta krafterna långt in i höstens mörker!

4 kommentarer:

 1. Är det inte bättre att starta 1630 så hinns det med mer än en halvtimme? Det är rätt mörkt redan nu...

  SvaraRadera
 2. Hinner inte till 16.30 :) 3 varv på första tycker jag är perfa!Sen ett sista heat med ett varv bara.. Blir kanoners det! // Paddlarn

  SvaraRadera
 3. Men det finns ju inget som hindrar att de som inte hinner ansluter när de kan, precis som nu

  SvaraRadera
 4. I morgon kör vi 17:00 och så beslutar vi där. Annars riskerar vi bara att några missar starten.

  En idé är att köra vid 12:00 då är det ljust oavsett hur vi vänder och vrider på det och så kan man komma ut på lunchen och få lite ljus.

  SvaraRadera