söndag 12 februari 2012

Bilar är farliga

Idag har hela familjen varit på utflykt. Först ett snabbt stopp hos Mattias Hellöre för att hämta upp en vit iPhone 4S som jag tack och lov får låna tills jag får tillbaka den svarta som är inne på service. Sedan åkte vi vidare genom Dalarna och hamnade på Lager 157 för lunch, fika och en massiv inhandling av kläder. Vi är, eller ja var, båda i behov av en garderobsuppdatering. Och det fick vi också.

Min påse innefattade ett par jeans, två par chinos, två skjortor, en tröja och så givetvis den obligatoriska 3st t-shirts för 100kr. Och i Jennys påse blev det ett par jeans, en skinnjacka, två koftor, två blusar och ett linne. Allt för mäktiga 3000kr.

Bilar är farliga, de tar en till platser som slukar plånböcker. Men det är roligt att leva farligt också.

Idag har Egon spatserat runt också förresten. Den 4de februari tog han sitt första steg, dagen efter blev det två som mest och nu den 12e så tar han sig ledigt flera meter framåt och kan vända för att gå tillbaka. Det går inte fort men han är stabil och kan ta emot sig om balansen tryter. Han är så snabb vår lille son som enbart är 9 månader och 4 dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar