torsdag 21 juni 2012

Andas ut andas in

Ryggen har varit lite bättre idag. Körde stretch och spikmatta gånger 2 igår kväll. Vilket gjorde susen för tillfället. Men nu ligger jag där igen på golvet med benen i högläge på tvbordet.

Körde halvdag på jobbet dagen till ära och hade en mysig långlunch ute i solen på vår uteplats. Helmysigt. Sedan drog vi till Ica Maxi i Oskarshamn och trängdes med alla andra midsommarhandlare. Fast kön till jordgubbarna utanför tog nog rekordet. Folk kom nästan inte in på Ica för att kön var så lång.

Väl hemma så gick jag in i semester-mode. Kastade Egon i poolen och satte mig själv i en brassestol med en iskall Corona och lime. Det är skönt långt till måndag.

Trevlig midsommar!

2 kommentarer:

 1. Det är vackert därnere! Dock bäst med balongdäck genom allén antar jag- finns det bra cykelfik i närheten av denna natursköna bild? // David M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funkar nog helfint med räcertubisar genom allén också =) Och visst finns det fik i närheten, har dock inte hunnit lista ut vilket som är bäst cykelfik =) Kalmar ligger ca 2mil därifrån så där finns det lite att välja på =)

   Någon gång på semestern ska jag cykla längs kusten och spana efter fik =)

   Radera