söndag 10 juni 2012

Kvalitetstid

Igår monterade vi en barnsits på Jennys cykel och sen köpte vi en hjälm till Egon. Så nu kan hela familjen åka ut och cykla tillsammans. Kvalitetstid för alla.

Något annat som är kvalitetstid är att grilla och ta en kall ljus till. Andra dagen i rad nu som det grillas. Igår var det heta revbensspjäll och idag är det roterande fläsk hemma hos syster och man.

Lite roligt är att igår så härjade islandshästfolket på andra sidan E22an och idag är det pensionärerna som härjar bil-bingo. "72, sjua-trea... Tuuuut! -Jao där hade vi bingo!"

Vi har varit ute vid kusten idag också men det var rätt blåsigt så vi stannade bara för en lunch och kaffe. Sedan åkte vi hem och skruvade upp lite tavlor... Och jag höll på att kasta borr-jäveln ut ur fönstret. De måste gjutit väggarna med småsten blandat i betongen. Självklart går första hålet av två bra medan det andra är lögn i helvete att få till. Och detta med en riktig eldriven slagborr. Lösningen?
Vi bytte vägg där det bara är att skruva in skruven direkt.

Blandade bilder:

6 kommentarer:

 1. Aha, hur är det nu, -är det familjens starkaste som tar barnstolen eller tvärtom?/undrande -68:a, Falun.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart det är familjens starkaste som kör, jag är så svag nu när jag flyttat från Falun...

   Radera
 2. Lösningen..? Borra där det inte sitter armering ;)

  /Mangepange

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ajfan ;)
   De har då armerat tätt som busen här nere i så fall =)

   Radera
 3. Eller så köper du en riktig borr som kostar hundringen per st i en järnaffär, den tuggar igenom småsten som ingenting..
  Armeringsjärn däremot är en svårknäckt nöt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köper mig nog ett eget hus istället... ;)

   Radera