tisdag 12 juni 2012

Nationellt och internationellt efterfrågad

Det är lustigt hur det sammanfaller ibland. Igår fick jag en förfrågan om att vara speaker på Långlopps SM den 19/8 och idag fick jag en förfrågan om att vara kommentator på Europamästerskapen för veteraner/masters på bana . Båda sammanfaller tyvärr med en långt bokad familjesemester i Falun. Och det är än mer lustigt hur ens prioriteringar ändras när man har barn och en familj. Jag har alltså tackat nej till båda jobben.

Men jag ser ändå det positiva i det hela, vilket är att jag verkar ha gjort mig ett namn både nationellt och internationellt. Och det är ju inte fy skam för något som jag älskar att göra.

Foto: Christian Teledahl

Funderar ni på att anlita mig som speaker/kommentator så ser jag gärna att ni kontaktar mig i bra tid innan ert arrangemang. Om bara för att lägga en preliminär förfrågan och väcka intresset.
Jag har varit speaker på Cyclocross SM sedan det första gick 2008 och från 2009 har jag kört nästan hela CX-cupen varje säsong, vilket även gav mig chansen att kommentera TV10s tv-sändning från sthlmcyclocross i Kungsträdgården i fjol. Andra arrangemang jag gjort är För-SM (MTB) i Göteborg 2011 och tre bancykeltävlingar (2011-2012) varav en var Baltic City Track Tour. Jag kommer även att vara speaker på årets MTB-SM i Göteborg.

Kontakta mig gör ni på:
oscar@oscarekstam.com
0499-179 85 (arbetstelefon)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar