onsdag 29 augusti 2012

Status med Bildkavalkad

Har väl varit uppe sen halv 6 idag och jobbat från 08:00 - 19:00 så jag känner mig rätt klar för dagen nu. Synd att det var så mycket jobb idag för vädret var fantastiskt, en sån där perfekt ljummen sensommarkväll med mycket sol. Perfekt för lite cykling, men efter nattning av Egon och mat så fanns det inte så mycket enegri kvar i mig.

Appropå något helt annat så gillar egon bilar och traktorer, bara de inte låter och kommer för nära. Då blir lätt glädjen bytt till skräckblandad förtjusning istället. I helgen var en sådan upplevelse då jag och Egon stötte på en skördetröska när vi var ute och traskade. Åkrarna och naturen ligger rätt nära köpingen. Skördetröskan var häftig så länge den inte var jämsides med oss, då var den farlig. Även att bonden vikade.

Idag var jag och kollade på traktorer i jobbet. Denna gång var de gröna pch gula. Jag tyckte dock att deras leksakstraktorer var roligast. Det fanns en eldriven för mäktiga 6023kr. Kan nog bli en pedaldriven grön/gul med skopa och vattentank till egon om han är riktigt snäll. Vilket han är, då hans favorit just nu är att hjälpa till att bära ut soporna.

Bilderna (blandade som vanligt från bloggers mobilapp...):

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar