onsdag 8 augusti 2012

Testat

Passade på att gå en powerwalk efter jobbet idag. Var ju tvungen att testa de nya skorna, passade även på att ta med mig Egon. Och även att jag bestämt mig för att inte springa än på ett tag med tanke på min rygg... Ja ni förstår väl att jag var då självklart tvungen att ta ett gäng löpsteg. Egon älskade det och satt hoppandes i vagnen med vinden fladdrandes i håret. Och vände sig om då och då med gnistrande ögon och ett brett leende mot mig. Ett leende som talade sitt tydliga språk; snabbare pappa!

Jag kommer dock hålla löpandet på ett absolut minimum tills ryggen är ok igen. Den dagen jag inte får ont när jag cyklat i skogen så tänkte jag börja testa löpning. Men tills dess är det båltränig och promenader innan frukost och med familjen som gäller. Förhoppningsvis ger promenaderna lite starkare och tåligare ben samt benhinnor. Det är min plan i alla fall.

Nej om ni ursäktar mig. Nu ska jag suga in nedre delen av magen under naveln, utan att det syns utifrån. Sedan ska jag "spänna strålen". Så aktiverar man nämligen de inre sneda magmusklerna. En "ny" muskel för mig som inte fått så här stor fokus tidigare, den har mest hängt med naturligt i bålstabilitetövningar. Men nu behöver den lite extra uppmärksamhet för att stärka upp hållningen och ryggen.

Förresten så fungerar min Blogger- app igen. Så här är en bild på mig skjutandes en vagn i ett parkområde i Mönsterås. Området är även kallat mudden om jag inte har helt fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar