måndag 4 mars 2013

En zombiedag

I natt sov vi väl cirka fyra timmar totalt jag och Jenny. Egon var hostig och vaknade först vid halv elva sedan runt ett och sist var jag uppe mellan 4 och 6. Lägg på en stressig dag fylld med protokollsförfattande mellan bokningshybris (kul att ni bokar tider i sporthallar dock, de ska utnyttjas!) och diverse helgfunderingar som damp in som telefonsamtal. För att inte tala om inkorgen... Ljusstunden på kontoret var när Egon hälsade på medan Jenny var på läkartid.

Stressade hem till tio i sex så att Jenny skulle få träna och Egon fick sin kvällsvälling vid halv sju precis som vanligt. I kväll beslutade han dock för att fontänspy över hela soffan och mattan i vardagsrummet. Stackarn, blev helt paff och ledsen över att han blev kladdig.

Tur att jag i alla fall fick några minuters andhämtning i en vacker solnedgång.





2 kommentarer:

  1. Ajaj... ja, det är sjukt vad dålig sömn sänker en. Inte så konstigt att man var som ett lik fram tills ungarna var ca 0,5-1år.

    Det där med att spy lite då och då (utan att vara särskilt sjuk) har vi också märkt att nora gör. Tror ungar är mer spykänsliga än vi vuxna.

    Hur går det med flytteriet??! Håller inte ni på och packar för fullt nu eller?? Vill ha bilder på hus och flyttkartongselände! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe ja spykalas som är så skoj =)

      Mjo nu är det så att vi inte ens börjat packa... ÅNGEST!!!
      Men när det kommer igång ska vi såklart leverera bilder =)

      Radera