fredag 30 augusti 2013

Pepp!

Har just avslutat en grym middag och härligt peppig afton hos Maria och Robert, tack för den sköna gästfriheten! Allt från kameror, energibars, surdegsbak och så klart massa tävlingshistorier har dragits. Sedan har jag även fått sitta på första parkett, åter igen, och bevittnat ett äkta sistaminuten meck. Många är de gånger jag sett både det ena och det andra bytas. Värst var nog Jens Westergrens nedrivning av hela tävlingscykeln för att kunna montera ett SRM-vevparti och det dagen innan Ränneslättsturen. Eller ja rättare sagt hela natten innan. Han höll väl på till klockan sex på morgonen eller något. Så dagens, rätt snabba, byte av vevlager är väl inte ens i närheten. Men ett bra panikmeck ändå.

Själv satt jag som vanligt och tittade på. Denna gång med ett helt hav av olika energiprodukter att välja mellan. 


Satsade hårdast på nötterna faktiskt. Verkar ha växt ifrån det där med lösgodis. High5 får det bli i morgon för mig, min chaufför och värdparet. Det gäller att sprida budskapet väl när man är en ambassadör.

Ligger nu och funderar på om jag ska ha vit eller svart assos-tröja i morgon. Underlaget ska vara torrt trots dagens regn. Men den vita tröjan är faktiskt lite varmare än den svarta, och det ska bli lite sol och nästan 18grader i morgon. Dock med 10-12sekundmeters blåst som bäst. Dilemma...

Solnedgång i Varberg:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar