torsdag 26 februari 2009

Jag avstår...
...Helgens etapplopp. Det har känts skumt i kroppen ända sedan jag kom ned, och igår kändes det nästan som att jag höll på att bli sjuk. Så jag beslöt mig att inte köra. Så självklart blev jag bättre och piggare idag...

Men uppladdningen har ändå inte varit som jag har hoppats på och jag känner/kände mig inte förberedd på att tävla. Så jag fortsätter istället enligt min plan (trots utebliven tävlingsfart) för att köra nästa helgs tävling istället. I och med att jag missade första cuptävlingen som var förra helgen så har jag ändå inte så mycket i sammandraget och med prispengar att göra. Vilket är ganska skönt på ett sätt.

Istället för att tävla imorgon så kommer jag att träna lite innan vi alla åker upp till tävlingen. Väl där uppe ska jag se till att knäppa lite kort och insupa atmosfären för att kunna återge det i text senare.

På lördag hoppas jag på ett distanspass upp till tävlingen om vädret tillåter. Det har varit lite ostabilt nu, förutom igår då. Men man märker att värmen är på gång, vindarna har vänt och är ljumma istället för kalla. Det bidrar i och för sig till att det blir lite blåsigare och sämre väder ett tag. Men det är sånt jag kan ta. För det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Appropå det så har jag nu skickat iväg beställningen på Team Ghost Sweden´s teamkläder. I och med att jag har gjort designen i Photoshop och att jag varken har eller kan med Illustrator ordentligt. Så ska skisserna nu först fixas till lite och uppgradeas till EPS-fil, så att det går att trycka allt korrekt på tyg.

Jag fixde till allt det sista på kläderna efter att jag hade varit ute på ett intervallpass innehållandes en hel del 30sekundersspurter. Först var tanken att jag bara skulle köra ett före frukost pass med en eller två intervaller, men det var så gött att trycka på så det blev 6st. Sen blev jag hungrig.

Efter frukost så tränade jag lite rörlighet och bålstabilitet. Sedan har jag försökt få tiden att med hjälp av Photoshop och teamkläderna, samt även min FCK-kläder. Jag är klar med mina ändringar på FCK-kläderna, nu ska jag bara få bekräftelse på att klubben är klar med sina.

Nä nu är det dags för mig att laga lite mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar