torsdag 11 juni 2009

Inregnad distans


Igår var jag ute och pressade en halv snabbdistans och en halv vanlig distans med herr Öijer. På Hagheds vägen där jag jagade ikapp honom så hade de hyvlat och lagt på sprillans nytt grus, mmmrrrroooligt. Det gick lagom tungt och jag blev dessutom snyggt brun på köpet. Kedjan knastrade även sådär härligt så att man kan höra hur allt slits.

När jag kom ikapp Henrik så testade vi lite stigar inför Maraton SM som skall gå i Bjursås i år. Vi hittade några pärlor men även en hel del sur hål och bröt stigar. Mina ben kändes lätta och starka hela passet, men efter lite mer än hälften av passet så började energin tryta. Vilket inte var så konstigt då jag bara hade en frukost i magen. Och klockan började närma sig ett. Så jag fick testa en ny Powerbar-kaka som både luktar och smakar Cola. Som om det inte skulle vara nog så är det en special-edition kaka med "Dubble Caffein". Massor med pang pang med andra ord.

Tack vare kakan så orkade jag vara ute i 3timmar och pressa i regnet som stundtals föll över mig. Det var det inte så farligt att vara ute igår då det bara regnade måttligt. Men idag när jag har planerat 4timmar så är prognosen inte lika bra. Dessutom har Maria legat hemma sjuk i feber och halsont i tre dagar. Så att åka ut i 4timmars regn och kyla är nog inte den bästa idéen. Det får bli intervaller inomhus i eftermiddag för min del istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar