söndag 2 januari 2011

Snart åker jag hem

Och jag skulle kunna blogga om att jag har mött poliser fyra gånger här nere. En av dem när de inspekterade grannens hus.

Jag skulle även kunna blogga om att jag sett två trafikolyckor orsakade av att klantbilisterna varit rädda för snön vid sidan av asfaltsspåret.

Jag skulle kunna blogga om att det är rena vilda västern här nere.

Men jag väljer att blogga om att jag verkligen kunnat slappna av och sova ut sen den 23 december. Vi har haft det så skönt här hemma och verkligen kunnat umgås på ett avslappnat och lugnt sätt. Jag har träffat mormor, farfar och farmor. Och sedan haft en underbar jul med min familj.

Igår var jag och Jenny på besök hos Johanna och Andreas. Jag har känt Johanna sedan jag föddes, det finns till och med ett foto på när jag kommer hem från BB och den tre månader äldre Johanna hälsar mig välkommen. Vi umgicks tajt tillsammans alla syskon i Ekstam och Nilssonfamiljen, alla vi barn på Backamo som vi kallar det. Men när jag började gymnasiet i Vansbro så har det bara blivit spontana besök. Men nu på senare tiden har de blivit fler och närmare. Jag gillar det, Jenny gillar det, Ja vi alla gillar det. Så vi hade en underbar kväll i deras nyrenoverade kök. Det var trevligt och vi hoppas på ett nytt besök.

Men nu väntar alltså resan hem. Hem till vår kära lägenhet, för ni har väl inte missat att vi bor tillsammans nu. Är ni nyfikna på hur vi har det så får ni gärna hälsa på. För snart är vi där uppe.
Ni får passa på att boka tid dock, då jag kommer att jobba varenda dag i två veckor i streck nu bara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar