torsdag 5 april 2012

Jag vill så mycket men orkar inte

Jobbade väl nonstop idag med enbart en kafferast och hemgång efter ett. Egentligen har vi heldag enligt "schemat" men hela kommunhuset var så gott som tomt efter 12, och jag har rätt många flextimmar att ta ut. Så det blev hemgång efter helfarts-halvdag. Kul när det händer något hela tiden och samtidigt ligger på.

När jag kom hem hade vi en internet-tekniker i lägenheten. Han hade varit där sedan 10 och försökt få igång vårt bredband som skulle funkat redan i söndags. Tv via bredbandet lyckades de få igång med lite mutor till Telia, eller Felia. Självklart var det deras fel då de raderat all data i systemet, fast vägrade självklart att erkänna det. Men internet saknas fortfarande.

När bredbandet "var löst" så stack vi till Kalmar för besök på Babyproffsen, Systemet och IKEA. Så nu hoppas jag att vi har allt vi behöver för ett ra tag framöver, det är dyrt att flytta.

När vi väl var hemma var det dags för Egon att sova och vi festade loss på kokt knäpp-korv (Jennys ord) med bröd som vi inhandlat på IKEA. Och jag festade än med med en Wisby Klosteröl. Ångrade direkt att jag inte köpte fler av den istället för New Castle.

Och så ville jag sätta upp takspot i hallen men gick bet då det blev för trångt för kontakter och sladdar (får muta en viss elektriker i byn tror jag). Sedan gav jag mig på att sätta upp en grind för trappen men gick bet då det behövdes hammarborras, men det fick ej då Egon sov. Sen ville jag packa upp allt och få ordning men då insåg jag att hyllorna och byrån låg i uteförrådet. Sen var det den lilla detaljen att förrådet inne i lägenheten kommer man bara åt genom att gå in i Egons rum.

Vill göra så mycket men orkar inte. Tur att vi har Eurosport på fin upplösning nu i alla fall. Speciellt då Ban-VM går och det är vårens höjdpunkt på söndag: Paris-Roubaix.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar