fredag 11 maj 2012

#Bikeporn
6 kommentarer:

 1. Riktigt fin! Är du nöjd med hjulen? Har black flag expert på mitt 29er bygge och dom funkar riktigt bra tycker jag:)
  kör du slanglöst?

  SvaraRadera
 2. Oja sjukt nöjd faktiskt. Och hjulen är en av de delarna som jag är riktigt nöjd med. De är bra styva för att vara 29" och sånt är viktigt för mig. Dick hade jag gärna velat ha en 15mm axel fram istället för 9mm. Det går
  Enkelt att justera naven för det med adapter. Men då behövs en ny gaffel. Så det är det enda som jag skulle vilja åtgärda. Och ja självklart kör jag slanglöst, det är det enda som fungerar. Slang är så 90-tal ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Dick"???
   Självklart menade jag "Dock hade jag gärna velat ha en 15mm axel..."

   Radera
 3. Apropå, slang/ inte slang, tack för den hjälp du gav mig. Aldrig mer slang. Har skickat ett mejl till dig som tack, och en kortkort beskrivning av mina erfarenheter. Tacksam för att det finns goda ambassadörer för för cykelsporten som du. Inom skidsporten har vi Daniel Thynell som generöst delar med sig av tips om man frågar. Vi stockholmare är ett mera sniket släkte märker jag när det frågas. TACK SÅ MYCKET FÖR DIN HJÄLP!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att höra Kari!
   Jag hjälper så gärna till, det ska vara kul och njutningsfullt att cykla. Slang är ett bra hjälpmedel när man fått punka. Men innan dess så förstör det bara upplevelsen.
   Har du fler frågor så ställ dem bara så försöker jag svara så gott jag kan.

   Radera
 4. Vad säger man, det blir väl inte mycket läckrare. Den gör ju 30 stillastående...
  Bara du inte slår ut tänderna på gaffelröret ;-)

  /Mattias

  SvaraRadera