fredag 13 juli 2012

Inlägg nummer 2000; frågestund

Det har blivit några historier genom åren och bevisligen en hel del inlägg. Men ändå 2000 inlägg på 3år och en månad, det är 54st inlägg i snitt per månad. Inte illa. Även om att jag blivit lite sämre nu på senare tid.

Jag tänkte passa på att fråga er läsare om ni saknar något i bloggen, vad ni vill läsa/se mer av och vad som är det bästa med min blogg. Det skulle betyda mycket för mig om ni bemödade er att bara skriva något svar på mina frågor.

Har ni i er tur frågor till mig så ställ dem också så svarar jag så bra jag kan.

Avslutar denna bloggning (delvis) med ett mycket läsvärt tips från min idol, just nu, Bradley Wiggins. Saxar direkt det jag skrev om artikeln på min facebook:
"Är lika trött som honom på alla idiotiska frågor och påståenden om att alla cyklister dopar sig. Därför är det så fantastiskt att läsa hans ord till alla som inte förstår den nya renare cykelsporten (en av världens renaste stor-sporter just nu). Så bra skrivet och formulerat!"
Läs artikeln på den respekterade tidskriften The Guardian.

Den andra delen jag avslutar blogginlägget med är de bilder jag tog under min förefrukostcykeltur på crossen idag. Dagen till ära är bilderna extra stora, i fall ni vill zooma in ordentligt.






3 kommentarer:

  1. Själv är jag lite nördig vad det gäller prylar och material mm. Det kunde vara roligt att läsa lite tankar ang det, tex märken, ramar, alu, kolfiber, hjul, däck, grupper, dämpare, vikt och datorer mm mm :-)

    /Mvh Mattias

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag är sugen på att veta hur kolhydratuppladdningarna inför tävlingar och längre träningar ser ut. Jag har fått lära mig sen barnsben att mat är bra och godis är dåligt om man tränar. Nu under det senaste året så har jag börjat cykla själv och även börjat läsa lite bloggar: dig förstås, öijer och sen lite random. Det verkar som om flertalet föredrar att trycka i sig kolhydratrikt godis inför tävlingar. Vart ligger logiken i detta? Skulle det inte vara bättre att äta gröt och pasta eller är jag stenålder??

    Det jag skulle vilja veta är:

    Hur laddar man bäst som cyklist inför ett kortpass (1 timme) på racern.
    Hur laddar för ett tvåtimmars
    Och sedan inför det riktigt långa passet eller tävling om man så vill...

    Eller är det så att "ni ;)" trycker i er godis bara för att ha en anledning att ta i lite extra så att ni blir av med det?

    Tacksam för svar.

    I övrigt en mycket bra blogg!

    Med Vänliga Hälsningar,
    Andreas

    SvaraRadera
  3. Jag har alltid undrat hur du kan vara så fin?

    SvaraRadera