söndag 1 juli 2012

Nu börjar det vända

Blev rätt utpumpad efter torsdagens vigsel på Arlanda. Det är 40mil dit så vi trodde vi skulle ha gott om tid över om vi åkte vid 10... Vi var där 16:30. Och då stannade vi en enda gång och det för mat. Det stoppet tog i och för sig en timme. Men det var väl mest beläggningsarbetet och de vanliga slutajobbetköerna i 08:land som förstörde tidsplanen.

Vigseln var fin och det var trevlig att träffa Jennys familj om ändå för en kort stund för runt halv 7 så var vi på gång hem igen. Och vid kvart i ett kunde jag lägga huvudet på kudden.

Den dagen tog lite energi, speciellt då jag försökte jobba ikapp torsdagens jobb och ändå hinna med fredagens jobb på fredagen. Gick väl sådär, men det viktigaste blev gjort i alla fall.


Som tur är så har helgen varit fantastisk. Jag och Jenny åkte själva in till Kalmar på lördagen, och Egon var hos Farmor och Farfar. Han hade superkul på Ödängla och badade massa i sin lilla pool, sedan hjälpte han till att hamra lite på huset också. Vi hade supertrevligt i Kalmar med en långlunch på Olearys där Jenny åt tidernas mest bluecheese-stinna sallad och jag fick mig tre par riktigt saftiga revbensspjäll. Sedan shoppade vi en del också, jag fick ett par 1200kr jeans för 100kr till exempel. Ny modell och på ordinarie pris. Fast det var bara det att det var för en reklamation. Jeans kan gå sönder och om de gör det inom orimlig tid så kan man få ett par nya. Tack Carlings för professionell hjälp och bemötande!

Vi handlade varsin pilatesboll också, så nu ska vi försöka få till lite träning i hemmet. Den stora frågan blir inte om vi lyckas utan vad Egon kommer att göra med bollarna när han är vaken... Den vilden. Det nya nu är att klättra upp på saker och ting. Det började med tv-bordet nästa steg var köksstolarna för att sedan komma på att man kan ta sig från stolen till bordet. Än så länge har han bara förstått att köksstolarna går att flytta på så pass att det går att klättra upp på köksbordet. Vi fasar den dag då han förstår att det går att flytta köksstolarna längre än så...

Egon fick sitt första dopp i Östersjön i lördags också. Det var väl sådär då temperaturen låg runt 16 grader. Det roligaste var att springa ned i vattnet, klättra upp på bryggan, springa in till stranden och sen upprepa detta. I oändlighet.

Idag har vi fått celebert besök från Falun också. Johan, Tessan och deras lilla söta Meja kom på besök på väg hem från Öland. Det var så roligt att träffa dem igen. Synd att det blev en kortis, men vi ska ju upp till Falun i augusti och så finns det en liten chans att vi träffas i Göteborg under MTBSM som går 22-25 juli.

Slutligen. En vis man sa en gång att man kan överleva enbart på Öl och lök:





Lökbåt, nu med rödlök!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar