tisdag 10 juli 2012

Vill ni veta var den Svenska sommaren är?

Kom till oss på den Småländska östkusten så ska ni få se på redigt väder. 26 grader i skuggan har mest varit en standard sen i torsdags. Med något kort avbrott för lite smått regn.
Bara för att reta er andra som regnat inne så har jag faktiskt kört med +50 solskydd i ansiktet för att inte bränna mig. Det steker bra på vår altan.

Så semestern har börjat bra och uppvärmningen i juni var också bra. Ja det känns faktiskt ganska bortskämt att ha det såhär fint när sommaren regnar bort i Dalarna och mitten av Småland. Men som tur är har jag haft ont i min jäkla rygg under hela tiden så jag har varit lite som en vresig gammal gubbe.

Idag har jag dock varit hos en kiropraktor i Oskarshamn. Vi pratade lite om hur min vardag är och mina misstankar om att det är mina starka ben och svaga rygg som ställer till det. Han gjorde standardkiropraktor-movet: "ställ dig med ryggen mot mig", "böj dig ned", "böj dig åt sidan" och så frågade han om det gjorde ont (även att han sedan kom på att det är bara dumt att fråga en cyklist om något gör ont).
Sedan konstaterade han efter han känt lite på ryggen när jag legat mage nedåt på britsen: "mhm! Precis som jag trodde". Och så rätade han till mitt bäcken. För tydligen är jag för slapp i bäckenet. Ligamenten är för uttänjda enligt honom. Vi får väl se om han har rätt efter jag fått igång bålträningen ordentligt. Vet inte om det är bra eller dåligt men jag har haft mer ont nu efter behandlingen än innan. Hoppas det vänder och jag kan ge mig ut i skogen igen utan att ryggen krampar ihop.

Sådär då avslutar jag med några solskensbilder från de senaste dagarna:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar