tisdag 23 december 2008

Intervall


Tjohej! Det är roligt att vara hemma och träffa alla släktingar såhär vid jul. Igår var jag med min kusin Niclas och vi körde in till Kalmar för att hämta farfar(/morfar). Sedan åkte vi runt med honom och gjorde lite julärenden. Vilket var mycket trevligt.

Jag tränade inget igår utan vilade ut mig lite inför dagens intervallpass. Ett pass som jag nyss har avklarat. Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, benen svarade inte så bra som jag hade hoppats. Det blev 3x20minuters intervaller i strålande solsken på torra grusvägar. Så naturupplevelsen var bra i alla fall.

Under en intervall mötte jag en gigantisk traktor. Men först såg det ut som att jag mötte en mörk stor klump som kom mot mig med ett stort rykande grusmoln bakom sig. Jag hade solen i ögonen vilket gjorde att synen blev så häftig, som hämtat ur en kombinerad western och skräckfilm. Jag blev så förbluffad att jag inte hade en tanke på att fiska upp kameran ur fickan. Men jag tog ett vackert kort på lite av grusmolnet som låg kvar efter traktorn.

Jag såg något annat konstigt när jag vände hemåt och var mitt mellan två intervaller. Cykelintresset har varit lite svalt här nere ett tag, men nu verkar det vända...


Snart ska jag åka till min mormor och fira jul. Vi delar upp julen på två dagar här hemma. Idag så firar mammas del av familjen jul hemma hos mormor som dukar upp ett fint julbord. Sedan så har vi en gissningslek på en julklapp, hängandes i taket. Den som gissar rätt får klappen och får även i uppdrag att köpa ny till nästa år. Och för att gissa får man ställa frågor vilka bara kan besvaras med ett Ja eller Nej. Detta brukar vara mycket trevligt och efter det så byter lite klappar, eller det är mest barnbarnen som byter med mormor. Men det är trevligt. En liten försmak som gör att julafton inte blir ett så stort projekt också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar