fredag 4 juni 2010

Produktiv fredag

De fina strumporna.
Foto: Hustomten CT.

Detta inlägg innehåller länkar med mer information om ämnet vilket då är grönmarkerat. Klicka på ordet för att slussas vidare till en ny sida med vidare information.

Startade jobbet idag med möte på Britsarvsskolan, mitt gamla jobb. Vilket resulterade i att vi förmodligen kommer att ha 60st elever på Velodromen i höst, 90 st om vi har lite tur. Givande och ett positivt resultat efter en halvdan vecka.

När jag sedan kom åter till YA Arena så hade jag lyckats låsa in min nyckel i kontoret (dörren låses av sig själv). Men det gick ingen nöd på mig då Christian kom in med en slagborr som jag skulle låna. Och jag bjöd på riktigt överhettat kaffe. Igår brände jag maten i min matlåda i den micron. Så antingen är det skit i maskinen eller bakom spakarna... Jag tror på det första...

CT fick dock inte slappa och fika allt för mycket utan Björn satte oss i arbete med att lasta sten från en utslagen vägg på hans Pickup. Efter det så gjorde jag och Björn lite reklamblad för Siljan Runt. De som kör får nämligen göra en grundkurs hos oss på söndag för 495kr istället för 895kr. Så kör Siljan och sedan avRUNDA med några varv på Velodromen vetja!

Efter jag producerat flyers i In Design, lurat skrivaren att det fanns blå färg och skurit flyers i skärmaskinen. Så tog jag en snabb lunch och svarade på lite mail samtidigt. Sedan drog jag ut till banan och städade/skurade den. Jag tog hälften igår och hälften idag.

För att fira den rena banan så tog jag en friskvårdstimme med Raubtier & Raised Fist på skaller-hög volym. Resultatet blev 1 st 3.11 minuters till Raised Fist´s Friends & Traitors och 7 st 30 sekunders till Raubtier. Mycket givande och illamåendeframkallande.

När jag kom hem efter att ha brottats med en slagborr och en påse smutsiga träningskläder på Ratbiken, sick-sackandes mellan horderna av breddgångare. Så slängde jag mig i duschen och drog en macka och en Öl. Sedan tittade jag på medan Hjärtat gjorde sig i ordning för hennes SATC-kväll. Hon blev riktigt fin, mitt lilla ögongodis.

När godiset hade gått så rensade jag vattenlåset och avloppet i badrummet... Mumma. Sedan fick jag ett ryck och skurade hela badrummet. För att sedan gå loss med slagborren och hänga upp en tavla. När ändå dammsugaren var framme så drog jag av hela lägenheten och tog sedan skurhinken, som också var framme sen badrumsincidenten, och drog av hela lägenhetens golv. Nu luktar det fräscht, förutom under mina armar...

Det får bli en dusch till. Sedan drar jag nog ner på stan och kollar på miffon. Det är ju Falu Kalaset i helgen och då kommer de fram från sina skrymslen och vrår. Inget illa menat. Men på marknader och liknande kalas så kommer alltid de lite mer speciella människorna fram. Eller hur?

Hur var/är er fredag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar