söndag 26 juni 2011

Tänkte köpa nya glasögon, hjälp tack!

Eftersom att jag inte längre är sådär toksponsrad av Haga Eyewear längre så tänkte jag faktiskt KÖPA mig ett par glasögon. Jo jag har insett att man behöver ha det om man ska passera som lite halv cool när man är motionär. Och de coolaste glasögonen som finns är ju Oakley Radar (egentligen är det de enda glasögon jag ser hyffsat snygg i).

Men jag kan inte bestämma mig för vilka jag ska köpa. För jag har tre olika val.


Alternativ 1. Antingen köper jag dessa grymt matchande FCK brillorna, som passar både mina kläder och hjälm. Enda kruxet är att de är tokigt dyra, 2190kr från Oakley för att vara exakt.Alternativ 2. Eller så surfar jag in på CRC och köper hem dessa för 1593,11kr. De passar mina svarta cyklar och min svarta hjälm. Och sen funkar ju svart till nästan allt annat också.


Alternativ 3. Sista alternativet är att inte alls bli ruinerad genom att köpa Jens Westergren mästarbrillor. Priset är så pass lågt så att jag inte vågar skriva det här. Men brillorna är gula och blå och matchar precis ingenting av varken kläder eller cyklar i min arsenal. Men de är billiga, och jag är smålänning... Kan jag bära upp dessa ändå?


Ni förstår ju mina lätta ångest i denna svåra fråga, så var lite snälla och tyck till. Vilka skulle ni köpt om ni var mig och varför?

5 kommentarer:

 1. Alternativ 1 på rea :)

  http://www.bike24.com/p223063.html

  SvaraRadera
 2. eller varför inte ett par Jawbone?

  http://www.bike24.com/p217230.html

  SvaraRadera
 3. Jag ser ut som ett mongo i Jawbone =)
  Men tack för tipset på Alt. 1!

  SvaraRadera
 4. Jag skulle nog tagit alt. 2 och lägger mellanskillnaden på 600 som du "sparat" genom att inte köpa alt. 1 i ett kuvert som du döper till "impulspengar för fam Ekstam/Carlstrand". Jag personligen skulle inte välja alt. 3 just eftersom det är Jens Westergrens mästarbrillor (inget ont mot honom)

  SvaraRadera
 5. Jag lägger nog också min röst på alt. 1

  SvaraRadera