lördag 10 september 2011

Heldag med familjen

Vi fick alla tre en underbar nattsömn och vaknade utvilade strax innan 9. Sen kom morfar Göran vid 10 och fick leka in sig lite med Egon innan vi tog vagn och kamera och vandrade upp till Lugnet.

Väl där uppe träffade vi Jennys syster Maria som höll på med en heldags crossfit arrangerad av måndagsklubben. Såg jobbigt ut, men de hade tur med vädret. Vidare så gick vi till tennishallen och träffade Görans sambo Eva med hennes pojkar Pontus och Linus; som skulle spela tennis.

Vi belv hungriga av att se alla andra svettas. Så vi gick till Lugnetrestaurangen där Morfar bjöd på lunch. Jag träffade även två kändisar där; Per Hagdahl som ligger bakom de handbyggda stigarna på Lugnet. Och vi pratade om en cool idee på Riksskidstadion, hoppas det blir verklighet. Sen träffade jag ju även bloggprinsen Adam Steen där som lyckats få blått hår, om det är för att matcha jobbet på Actic eller om det är ett rent misstag framgick ej.

Hemma från Lugnet tog vi det lugnt ett tag innan vi kastade oss ut i finvädret igen. Denna gång var det bara vi tre i familjen Ekstam-Carlstrand som gick runt soliga Tisken.

På vägen hem så gick vi in på Hemköp och köpte kött, och nu står jag vid grillen som snart är klar för kött. Det gäller att passa på vid det som ser ut att bli sista varma dagen "på sommaren".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar