söndag 4 september 2011

Lerigt Lugnet och Hjärtsjuk...

Idag kände jag mig äntligen så pass frisk att jag kunde ut och cykla, så det blev en snabbtur upp till Lugnet och de nya fina handbyggda stigarna. Men på ett parti som inte är handbyggt, utan en vanlig stig som funnits tidigare men som nu är inkluderad i den röda leden. Så fick jag se hur populära stigarna på Lugnet är:
Det ser ut som om det gått värsta långloppet på stigen, och det har det inte gjort (vad jag vet). Denna stig har aldrig sett ut såhär så länge jag bott i Falun. De handbyggda stigarna har dränering och var inte alls i närheten av att vara såhär geggiga och blöta. Och det måste ju bara betyda att 1: den nya leden och de handbyggda stigarna är mäkta populära 2: vilket fått fler att cykla stig på Lugnet. Samt att 3: de handbyggda stigarna är bra dränerade och byggda.

Och så var det, det där med Hjärtsjukan... Adam Steen var förbi hos oss idag... snyft... och hämtade min pärla:Giganten har nu alltså fått en ny ägare och ett nytt hem. Och jag är crosslös, på helt fel årstid... Hur F-A-N gick det till? Jaja, jag ska ju vara såndäringa speaker på hela CX-cupen (Ta-taaa!!!) så jag kan ju inte tävla precis. Men att träna voje ju skoj. Så nu börjar jakten. Och en sån HÄR vore ju cool, och DENNA har jag ju drömt om länge. Fast DEN HÄR vore ju faktiskt coolast. Smakar det så kostar det ju, så jag får nog drömma ett tag till. Men nu är jag officiellt ute på Cross-jakt och jag tar emot tips eller bud; oscar@oscarekstam.com är mailadressen i så fall.

2 kommentarer:

  1. Stigen som du fotat har vi döpt till Trail of Tears...

    SvaraRadera
  2. Haha! Passande namn!
    Jag har missat en hel del när jag varit på min månadslånga semester märker jag =)

    SvaraRadera