onsdag 7 december 2011

Resultat och Bilder från Onsdags-VM

Dagen till ära så fick vi "äntligen" snö i Falun. Det har varit fantastiskt roligt att kunna köra utan snö så här länge. Men idag var det alltså dags för lite puder, vilket jag tyckte var fantastiskt roligt då det går att gå på ställ i varenda kurva. Cykelåkningen blev lite mer teknisk dessutom då det var frusna gamla spår under och lite isfläckar här och där. Jag stormtrivdes och slog till med säsongens första och således sista vinst i Onsdags-VM, tråkigt att det är slut nu och att jag "lär vara" speaker i helgen hade varit rätt fränt att tävla... fast då var det, det där med licens och sånt tjaffs... Nåväl vi var 7 tappra i snöfallet, vilket är en ordentlig sänkning från de 20-30 som vi var när vädret var som bäst. Men det var ändå hela 7 st som kom, vanligtvis har det handlat om kanske 3-4st som skulle dykt upp i ett väder som detta. Så jag är extremt nöjd och glad över denna säsongens Onsdags-VM.

Idag hade jag även fixat priser som Velodromen skänkte till åkarna, däck från Continental som samtliga åkare som dök upp fick. Så på ett sätt var det tur att inte fler kom så att alla belönades för sitt slit idag.

Vi kör väl igen till våren? Då kan jag säkert ordna lite mer uppmuntringspriser om ni vill.

1. Oscar Ekstam
2. Adam Steen
3. Emil Linde
4. Johan
5. Hannes
6. Jonatan Steen
7. David Eriksson

Suddigt och sammanbitet innan start, vad Jone gör har jag ingen aning om...

Adam är glad och fin som vanligt, vilket smittar av sig till kidzen från YA Elit.

Bara för att han är så fin blev det en till, och här vet jag faktiskt vad Jone gör; Han praktiserar Öijer-tekniken.

Prisutdelning med alla tappra och fina crossare (förutom David som försvann mystiskt).

Och så en idol och vinnarbild på mig, med det obligatoriska uthållighetsidrottar-gapet... Spara och lägg upp som skrivbordsbakgrund. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar