tisdag 24 april 2012

Tom kopp...

... Och tom knopp. Har haft en intensiv start på denna veckan med en gårdag bestående av förberedelser inför tal i Kommunstyrelsens arbetsutskott och även förberedelse och tal vid föreningsmötet. Mötet med föreningarna igår gick över förväntan då det samlades över 100st intresserade från nästan alla föreningar som "jag" har hand om. Det jag hörde från deltagarna under och efter var bara positivt. Vilket var oerhört skönt och motiverade den 13,5h långa arbetsdagen.

Idag började jag med att prata i KSAU vid kl 8 och nu snart ska jag in dit igen och förklara ytterligare. Så just nu snurrar alla tankar runt på en gång. Och en tur på crossen ikväll känns rätt lockande för att rensa tankarna. Får se om det blir verklighet.

Något som jag bestämt mig för och som blir verklighet är att ta flex/komp-ledigt (ligger plus 20h redan) på måndag då det är vanlig jobbdag, och så blir jag såklart ledig på 1 maj också. Långledigt känns skönt och bra då jag kan ladda för min första gång som sekreterare i Föreningsnämnden den 2a maj.

Som ni märker är jag inte sysslolös på kommunen. Och det finns mer sysslor som ligger och väntar på "att göra"
-listan" dessutom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar