onsdag 25 april 2012

Nya cykel-projekt på gång!

Det har ju varit lit väl mycket jobb här på bloggen (och även idag då jag jobbade 8-8), men nu tänkte jag att det skulle ändras. Mer inriktning cykel och träning, för det är ju det ni gillar vad det verkar. Så bara för att stilla er hunger, och det är inte alls för min egen skull, så har jag ett stort cykel-prylsprojekt på gång. Tänkte att jag skulle låta er (som inte redan vet) gissa vad det är för projekt, och då genom att visa denna kryptiska bild:



Så! Vad är det jag ska göra tror ni? I helgen hoppas jag att jag kan smyga in än mer ledtrådar och kanske till och med ett färdigt projekt om alla delar landar som de ska.

Men nu skrev jag ju faktiskt "Nya" och inte "Nytt" cykel-projekt. Det andra projektet är att försöka komma ut och cykla mer på vardagarna. Och jag har funderat på hur jag bäst lyckas med det. Visst skulle jag kunna åka ut och träna lite på kvällen efter vi lagt Egon, men då känns det mer som min och Jennys egentid och inte riktigt den tiden som jag vill offra. Ett annat alternativ är att träna på morgonen, vilket skulle innebära att jag skulle behöva gå upp vid klockan 06:00 istället för 06:45. Då får jag en halvtimmes innanfrukost förbränning vilket jag anser lagom men kanske inte riktigt tillräckligt ändå. För tidigare än 06:00 pallar jag inte med att gå upp. Ett livspusseldilemma helt enkelt. Men kanske om jag tvingar mig upp några gånger runt 6 så kommer jag över trött-tröskeln.

Fast då var det ju också det där med illbattingen Egon som har för vana att vakna mitt i natten och skrika efter mat. Det sätter ju helt klart käppar i trötthetshjulet och min morgonpigghet. Egon är ju så fruktansvärt aktiv om dagarna och tyvärr också väldigt kräsen i mat, vilket förmodligen gör att han vaknar vrålhungrig mitt i natten. Eller förmodligen, han ÄR vrålhungrig då han alltid sliter flaskan ur handen på oss och sveper den på ett kick för att sedan oftast somna om.

Så målet är att cykla mer (magen växer) och det innan frukosten. Jag ska bara komma över kampen mot tröttheten. Några bra tips? Eller tips på bättre träningslösningar i livspusslet?

3 kommentarer:

  1. Alla pallar att gå upp före 6. Det handlar bara om vilja, kämpa!

    SvaraRadera
  2. Du fixar det, gäller bara att vara envis som fan, nu jävlar går jag igång och kommer ut, sen efter 15 min tänkte man, vad gnällde man för imorse som en käring?
    Ungefär så funkar det.

    SvaraRadera
  3. Går upp 4.40 när jag tränar innan jobbet.
    Funkar dock bara sommarhalvåret och utan en Egon...

    /Mattias

    SvaraRadera