måndag 21 januari 2013

Ojojoj det där kommer att kännas i benen i morgon...

Hehe, varför gå ut lugnt med träningen när man kan satsa 100% (gårdagens innebandymatch på 4x20min) och sedan öka?

Dagens återhämtningspass på en halvtimme blev ett naturligt intervallpass med armhävningar insprängt... Varför Oscar, varför?
Stretchade bra igår och det kändes oförskämt fint i benen idag jämfört med vad mina kära kommunkollegor klagade över. Kanske skulle jag trott på mig själv när jag sa att "vänta du till i morgon, då kommer det kännas ännu mer..." Det gäller ju såklart mig också. Och med dagens härliga pass kommer det definitivt att kännas i morgon.

Jag kanske ska låta bli det där med att vila och konstant träna istället? Inbillar mig att träningsvärken blir mindre då. Fast det är klart hälften av nöjet med att träna är ju att ha så ont i benen/rumpan så man måste slänga sig ned på stolen.

Och nästa pass lovar jag att ta lite mer bilder på rinnande snor och en lönnfet lycrakille, sånt gillas ju alltid verkar det som. Men idag var det för roligt att röra på sig att det helt glömdes bort.

Dagens återhämtningsmat, sallad på rödkål, tomat och fetaost med olivolja och balsamvinäger. Plus korvstroganoff med bulgur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar