torsdag 8 oktober 2009

Det är ju bara det

Jag blir bara så förbannad. Har försökt att lägga in CX-träningarna på Falu CKs klubben online sida både med min egen inloggning och med en administratör inloggning. Men det går inte ens att komma fram till någon slags redigering. Man måste säkert gå någon jävla kurs som kostar pengar för att hitta någon hemlig knapp. Och så har de mage att skriva "Klubben Online - en del av svensk idrott". Jävla hycklare. De tjänar säkert multum på att erbjuda ett värdelöst websystem som ingen förstår. Dessutom är det baserat i Internet Explorer och Windows. Atchoo!

Nu ska jag gå till AMS och påanmäla mig som arbetssökande som det så vackert heter. Kan de inte bara säga som det är?
Jag går nu till Arbetslösförmedlingen och meddelar att jag är en sån där tragisk jävel som är arbetslös.

6 kommentarer:

  1. Tja! En kompis har samma problem och han kör med Mac. Det verkar som att det överhuvudtaget inte är kompatibelt med mac osx tyvär. Han ska försöka komma på nåt bra sätt att få det att fungera. Medelar om vi kommer på nån lösning.

    SvaraRadera
  2. Ser man på, det var ju roligt...

    Men snällt av dig/er att undersöka och kolla upp det. Hör av er/dig

    SvaraRadera
  3. TJa! I det här fallet är det utvecklarna på RF det är fel på... jag hade samma problem med gamla klubben online för flera år sedan. Jag pratade med dem då och frågade om de hade någon plan att göra den fungerande med något annat än Windows/IE, men fick ett rejält nekande svar som följd.. Inte heller nu 2009 har de lyckats göra en sida som fungerar med något annat. Det känns väl kul?
    http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp

    SvaraRadera
  4. Det känns som allt annat i idrottssverige. Gammalt, tragiskt och slitet...

    SvaraRadera
  5. Oscar, jag vet inte vad du har för mac men om du skaffar t ex VMware Fusion eller Paralell Desktop så kan du obehindrat köra både Mac och PC-miljö. Det har funkat klockrent ända sedan det kom Intelprocessorer i macarna. Det funkar fint att köra båda miljöerna samtidigt. Du kan dra filer från det ena skrivbordet till det andra och även köra klubben online. /Thomas R, macanvändare sedan 1987 ;-)

    SvaraRadera
  6. Thomas, ja jag har funderat på att skaffa något av de alternativen. Men har inte riktigt stött på ett behov förrän nu.
    Jag kör en ny MacBook Pro 2,4GHz med intel core 2 duo.
    Vilket program skulle du, eller ni andra Macanvändare rekommendera?

    SvaraRadera