fredag 30 oktober 2009

Nytt självförtroende


Idag sov jag lite längre än vanligt, slappade lite mer än vanligt. Men sen funderade jag lite mer än vanligt. Framtiden är på tapeten idag. Jag har skissat, ritat, suddat, börjat om igen och funderat lite till. På bilden ser ni dagens kontor för min del. Köksbordet erbjuder rena tankar, stereon i bakgrunden ger avslappning och den hårda stolen ger koncentration. Jag har nu producerat fram en plan för 2010.

Med min plötsliga arbetslöshet så har jag gått och varit osäker på mig själv ett bra tag. Avskedet tog hårt och jag har betvivlat mig själv ganska länge. Det gick så långt att jag trodde att jag var i behov av en personlig tränare med stor inblick och styrande. För att jag skulle kunna gå vidare och ta ett steg upp i min idrottsliga prestation.

För jag känner att jag gått på tomgång sedan framgångsåret 2007 då jag gick från medioker till en i toppen av svenska mtb-eliten. Under 2007 presterade jag bland annat en andra plats på Lida Loop. Året efter låg jag mest på backen och rullade runt. Detta året har jag varit runt topp 10-7 som bäst och harvat.

Det jag glömt i mitt ältande är att det är jag själv som är den styrande kraften i mina prestationer. Det är Jag som beslutar om Min framtid, Mina prestationer och framförallt Mina mål. Jag är på väg tillbaka och mitt självförtroende börjar komma tillbaka. Jag har inte gått en treårig tränarutbildning för att sitta på bänken och överlåta tränandet av mig själv till någon annan.

Planen är lagd med mer noggrannhet än tidigare och med högre mål än tidigare. Den största skillnaden från tidigare säsonger att jag har en plan redan nu och att hårdträningen inleds senare än vanligt. Vill ni veta mer om min träning får ni ge er röst i detta inlägg.
Nu ska jag ut och rulla, i morgon ska jag ha roligt på CX-cupen i Stockholm. På kvällen ska jag koppla av till Mustasch-toner i Örebro.

7 kommentarer:

  1. Mustasch Ååååh va bra!

    SvaraRadera
  2. Klart vi vill veta mer om ditt upplägg!

    SvaraRadera
  3. Inspirerande text, ladda om och kämpa på! Och jag håller med de andra anonyma kommentatörerna/töserna.

    Klart vi vill veta mer om ditt upplägg!

    SvaraRadera
  4. Gött, låter väldigt bra. Blev glad av att läsa ditt inlägg. Hoppas det går bra eller bättre

    SvaraRadera
  5. vi vill gärna höra om ditt upplägg. kanske man kan lära sig nått. Man har ju inte en tre årig tränare utbildnig precise, men en ingenjörs utbildning vilket inte hjälper att bli snabbare

    SvaraRadera
  6. Klart det är många som vill se hur du funderar kring din träning och vad upplägget blir!!!

    SvaraRadera
  7. Mycket intresserad av att höra ditt upplägg

    SvaraRadera